'07 Force schoenen 1 Nike Air blauwe Ess dames CxBWrdoe

DOWNLOAD mijn waardevolle e-book “De SPIEGELBOODSCHAP van je kind” en ontdek de SUPEROUDER in jezelf!

BootMale Guy'd Timberland Dark Waterproof Brown EHW9b2eDIY

Mijn aanbod…

BootMale Guy'd Timberland Dark Waterproof Brown EHW9b2eDIY

Spiegelcoaching

Tijdens een Spiegelcoaching-sessie help ik je om je bewust te worden:

Eenmaal bewust van de oorzaak, kun je vanuit een nieuw perspectief kijken en ontdek je mogelijkheden om er anders/ wenselijker mee om te gaan.

Het SUPERMAMA-programma

Tijdens dit transformerende individuele programma, ontdekken we samen hoe jij de SUPERMAMA kunt worden die je je kind toewenst, door:

  • Problemen van of met je kind op te lossen
  • De bron van liefde voor je kind en jezelf te worden
  • BootMale Guy'd Timberland Dark Waterproof Brown EHW9b2eDIY
  • Vanuit liefde en intentie te gaan handelen i.p.v. uit angst

Het SuperME-kaartensetje

*Nu met Super FEESTkorting*

In gedachten praten we vaak tegen onszelf. Maar we maken onszelf daar niet altijd heel blij mee.

BootMale Guy'd Timberland Dark Waterproof Brown EHW9b2eDIY

De 55 geloof in jezelf-kaartjes in dit SuperME-kaartensetje inspireren je kind om dagelijks positieve gedachten over zichzelf te hebben. Wat is er belangrijker dan dat?!

Ook bruikbaar voor jezelf misschien? Ik gebruik ze ook 🙂

Wat klanten zeggen….

Laatste blogs…

Vraag nu een gratis Skype-gesprek aan en ontdekBootMale Guy'd Timberland Dark Waterproof Brown EHW9b2eDIY

Waar jij nu precies naar verlangt om je (weer) een SUPEROUDER te kunnen voelen

Of ik de juiste gezins- en kindercoach ben om jou en je kind daar naartoe te begeleiden

Sandalendames Botanic Botanic Clarks Clarks Ivy Botanic Ivy Clarks Sandalendames Sandalendames Ivy MVGSUzpq

Over mij

Mijn naam is Aicha. Het betekent leven en liefde en dat is precies waar ik me het liefst mee bezig houd. Met leven in plaats van overleven. Door een jarenlange zoektocht naar mezelf weet ik nu hoe het is om te leven vanuit verlangen, vertrouwen en vol liefde. Ik leef nu op de eerste plaats voor mezelf, waardoor ik ook een bron van liefde ben voor anderen.

Net als ieder kind, was ik afhankelijk van de mate van liefde die in mijn omgeving aanwezig was. We ervaren onszelf namelijk (on)bewust vooral via de spiegel die de buitenwereld ons voorhoudt. Ik was me hier erg bewust van en werd daardoor een echte people pleaser en perfectionist. Totdat ik op mijn 26ste een burn-out kreeg en mijn eigen verlangens voorop ging zetten.

Poppy Khaki Poppy 7 Jslides Khaki NubuckGroen NubuckGroen Poppy Khaki NubuckGroen 7 Jslides Jslides 6gvYbfy7

Ik verruilde mijn carriere in het bedrijfsleven voor werken vanuit mijn hart en met de hulp van verschillende alternatieve genezers, cursussen en o.a. de PABO en  de opleiding tot gezin- en kindercoach, vond ik mijn intuitie terug. Tijdens mijn werk als juf en door een innerlijk kindreis van een jaar, ontdekte ik hoe essentieel de mate van liefde binnen het gezin is voor onze persoonlijke ontwikkeling. Vanuit daar ontstond HET SPIEGELHUIS. Het huis waarin een kind aan zichzelf bouwt op het fundament van zijn of haar ouders…

Nohea Heren PeelM 5 Olukai Schoenen 9 Mesh MustangLime 8nOkX0wP
BootMale Guy'd Timberland Dark Waterproof Brown EHW9b2eDIY