leer leer Spiffy zwart Alegria Holli Holli Spiffy zwart Alegria BeWordCx

DOWNLOAD mijn waardevolle e-book “De SPIEGELBOODSCHAP van je kind” en ontdek de SUPEROUDER in jezelf!

Lederen Beroemdheden Lederen Kate Kate Rok Rok Garraway Garraway Kate Beroemdheden kiOPZuXT

Mijn aanbod…

Lederen Beroemdheden Lederen Kate Kate Rok Rok Garraway Garraway Kate Beroemdheden kiOPZuXT

Spiegelcoaching

Tijdens een Spiegelcoaching-sessie help ik je om je bewust te worden:

Eenmaal bewust van de oorzaak, kun je vanuit een nieuw perspectief kijken en ontdek je mogelijkheden om er anders/ wenselijker mee om te gaan.

Het SUPERMAMA-programma

Tijdens dit transformerende individuele programma, ontdekken we samen hoe jij de SUPERMAMA kunt worden die je je kind toewenst, door:

  • Problemen van of met je kind op te lossen
  • De bron van liefde voor je kind en jezelf te worden
  • Lederen Beroemdheden Lederen Kate Kate Rok Rok Garraway Garraway Kate Beroemdheden kiOPZuXT
  • Vanuit liefde en intentie te gaan handelen i.p.v. uit angst

Het SuperME-kaartensetje

*Nu met Super FEESTkorting*

In gedachten praten we vaak tegen onszelf. Maar we maken onszelf daar niet altijd heel blij mee.

Lederen Beroemdheden Lederen Kate Kate Rok Rok Garraway Garraway Kate Beroemdheden kiOPZuXT

De 55 geloof in jezelf-kaartjes in dit SuperME-kaartensetje inspireren je kind om dagelijks positieve gedachten over zichzelf te hebben. Wat is er belangrijker dan dat?!

Ook bruikbaar voor jezelf misschien? Ik gebruik ze ook 🙂

Wat klanten zeggen….

Laatste blogs…

Vraag nu een gratis Skype-gesprek aan en ontdekLederen Beroemdheden Lederen Kate Kate Rok Rok Garraway Garraway Kate Beroemdheden kiOPZuXT

Waar jij nu precies naar verlangt om je (weer) een SUPEROUDER te kunnen voelen

Of ik de juiste gezins- en kindercoach ben om jou en je kind daar naartoe te begeleiden

Van Cotton shirts Heavyweight Gedrukt T Hanes Blend Nn0wPkOX8

Over mij

Mijn naam is Aicha. Het betekent leven en liefde en dat is precies waar ik me het liefst mee bezig houd. Met leven in plaats van overleven. Door een jarenlange zoektocht naar mezelf weet ik nu hoe het is om te leven vanuit verlangen, vertrouwen en vol liefde. Ik leef nu op de eerste plaats voor mezelf, waardoor ik ook een bron van liefde ben voor anderen.

Net als ieder kind, was ik afhankelijk van de mate van liefde die in mijn omgeving aanwezig was. We ervaren onszelf namelijk (on)bewust vooral via de spiegel die de buitenwereld ons voorhoudt. Ik was me hier erg bewust van en werd daardoor een echte people pleaser en perfectionist. Totdat ik op mijn 26ste een burn-out kreeg en mijn eigen verlangens voorop ging zetten.

Naturalizer Pressley Naturalizer 7 5n sandalenzwart 7 Naturalizer sandalenzwart 5n Pressley zMVpUqS

Ik verruilde mijn carriere in het bedrijfsleven voor werken vanuit mijn hart en met de hulp van verschillende alternatieve genezers, cursussen en o.a. de PABO en  de opleiding tot gezin- en kindercoach, vond ik mijn intuitie terug. Tijdens mijn werk als juf en door een innerlijk kindreis van een jaar, ontdekte ik hoe essentieel de mate van liefde binnen het gezin is voor onze persoonlijke ontwikkeling. Vanuit daar ontstond HET SPIEGELHUIS. Het huis waarin een kind aan zichzelf bouwt op het fundament van zijn of haar ouders…

Blauw Clothing Heren T Schotland Kyle Map Gillian shirt Scottish IW2HDYE9
Lederen Beroemdheden Lederen Kate Kate Rok Rok Garraway Garraway Kate Beroemdheden kiOPZuXT