top Mix Combi Sneakers Rozeroze Low Clarks Floura Dames PkOnw0
Homepage » Hoofdnieuws » ''Waar speelt de subtop nog voor als de top zo nadrukkelijk afstand neemt?''
Madras Naot Mary Mzwarte Matai Janemaat35 dames sQdxBthrC ( 1 reacties)
Bikini Mini Leuke Vintage Short 2019 Jeans Sexy Shorts Booty denim 2DHI9WEY

SC Heerenveen verloor zaterdagavond kansloos van Ajax. In het Abe Lenstra Stadion werd het 0-4 voor de bezoekers. Sjoerd Mossou maakt zich zorgen over de Eredivisie, waar PSV en Ajax oppermachtig zijn.

Camp Shorts Merkkleding 20187 Heren 2019 Pioneer Voor Summer v8nwN0m

"Daarmee wordt niet alleen de titelrace gedevalueerd tot een clichématig ritueel: ook de individuele wedstrijden dreigen almaar meer voorspelbaar te worden", schrijft Mossou in het Algemeen Dagblad. "Kijk naar Nederland dit seizoen, een tendens die afgelopen seizoen al zichtbaar was: als zelfs (uit)wedstrijden tegen AZ, Vitesse en Heerenveen een makkie worden voor Ajax en PSV, wie neemt dan op een iets langere termijn nog de moeite om te gaan kijken, op televisie en in het stadion? En in iets breder perspectief: waar speelt de subtop nog voor als de top zo nadrukkelijk afstand neemt?"

"Daarmee is misschien wel het grootste gevaar benoemd", vervolgt Mossou. "De Nederlandse voetbalstadions lopen gestaag leeg: clubs als Heerenveen, Vitesse, FC Groningen, FC Utrecht en AZ hebben steeds meer moeite om hun stadions vol te krijgen. Nederland behoort qua stadionbezetting nog altijd tot de top van Europa, maar de vraag is hoe lang dat op termijn is vol te houden."

Reacties ›
 • Laatste nieuwsMadras Naot Mary Mzwarte Matai Janemaat35 dames sQdxBthrC
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registrerenUggs Navy Ii Bailey Bow Boot 0Pk8NwXZnO, dit duurt maar 1 minuut!
Inloggen
Registreren
Wachtwoord vergeten?Madras Naot Mary Mzwarte Matai Janemaat35 dames sQdxBthrC
Wachtwoord vergeten

 • Madras Naot Mary Mzwarte Matai Janemaat35 dames sQdxBthrC 23 Oct 2018 om 11:27
  Volgens mij is de afstand tussen de top en subtop altijd al groot geweest, met enkele uitzonderingen daargelaten. Vorig seizoen AZ bijvoorbeeld en eerder waren wij het eens, of Willem II. Momenteel is er geen club die in het gat weet te springen. Als fan zijnde maak ik me niet zo druk over het oplopende verschil, we moeten het doen met mooie wedstrijden tegen concurrenten en hopen op een mooi bekeravontuur. Daar haal ik als fan ook genoeg voldoening uit.
 • Meest gelezen Madras Naot Mary Mzwarte Matai Janemaat35 dames sQdxBthrC
LoewyFender Zijn Raymond Bellen Naar Terug Bedrade rokjes c3ARL4q5j
 • Met alle respect, maar er wordt al sinds 2012 gesproken over het upgraden van SKW..
 • Niet te veel geld investeren. Goed trainingsveld, krachthonk en verder? Goede trainers zijn het belangrijkste.
 • Ik denk niet dat Schaars hier nog een seizoen blijft. Te duur en kwetsbaar!
 • Volgend seizoen nieuwe digitale toegangspoorten.
 • CR pakt door..
 • Madras Naot Mary Mzwarte Matai Janemaat35 dames sQdxBthrC
 • Ik zou een plekje zoeken ver(der) van de snelweg af.... ongezonde en onrustige plek vind..
 • Partner
 • Volgende wedstrijd
Madras Naot Mary Mzwarte Matai Janemaat35 dames sQdxBthrC Madras Naot Mary Mzwarte Matai Janemaat35 dames sQdxBthrC Madras Naot Mary Mzwarte Matai Janemaat35 dames sQdxBthrC Madras Naot Mary Mzwarte Matai Janemaat35 dames sQdxBthrC Madras Naot Mary Mzwarte Matai Janemaat35 dames sQdxBthrC Madras Naot Mary Mzwarte Matai Janemaat35 dames sQdxBthrC Madras Naot Mary Mzwarte Matai Janemaat35 dames sQdxBthrC Madras Naot Mary Mzwarte Matai Janemaat35 dames sQdxBthrC Madras Naot Mary Mzwarte Matai Janemaat35 dames sQdxBthrC
zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Clarks Leisa klomp Carly Dames OPXw08nkVoorspel wedstrijd ›