Voetbal Cardiff Tofu Afdrukken Bcd T Huis shirt hrtsCQd
Homepage » Hoofdnieuws » ''Waar speelt de subtop nog voor als de top zo nadrukkelijk afstand neemt?''
quiltboot Damessandalen dameszoutwater10 voor Sperry wijnroodrood Jc3TlF1K ( 1 reacties)
Witte Denim Werkbroeken Nieuwe Look Korte yv0Pn8wOmN

SC Heerenveen verloor zaterdagavond kansloos van Ajax. In het Abe Lenstra Stadion werd het 0-4 voor de bezoekers. Sjoerd Mossou maakt zich zorgen over de Eredivisie, waar PSV en Ajax oppermachtig zijn.

Balance Pink Dames BlueHimalayan 574v2 Smoke Sneaker New VUGpqSzM

"Daarmee wordt niet alleen de titelrace gedevalueerd tot een clichématig ritueel: ook de individuele wedstrijden dreigen almaar meer voorspelbaar te worden", schrijft Mossou in het Algemeen Dagblad. "Kijk naar Nederland dit seizoen, een tendens die afgelopen seizoen al zichtbaar was: als zelfs (uit)wedstrijden tegen AZ, Vitesse en Heerenveen een makkie worden voor Ajax en PSV, wie neemt dan op een iets langere termijn nog de moeite om te gaan kijken, op televisie en in het stadion? En in iets breder perspectief: waar speelt de subtop nog voor als de top zo nadrukkelijk afstand neemt?"

"Daarmee is misschien wel het grootste gevaar benoemd", vervolgt Mossou. "De Nederlandse voetbalstadions lopen gestaag leeg: clubs als Heerenveen, Vitesse, FC Groningen, FC Utrecht en AZ hebben steeds meer moeite om hun stadions vol te krijgen. Nederland behoort qua stadionbezetting nog altijd tot de top van Europa, maar de vraag is hoe lang dat op termijn is vol te houden."

Reacties ›
  • Laatste nieuwsquiltboot Damessandalen dameszoutwater10 voor Sperry wijnroodrood Jc3TlF1K
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registrerenLuipaard W Jurk Bijl En Bedrukte Met Lange Kettingprint Mouwen e9DYIbWEH2, dit duurt maar 1 minuut!
Inloggen
Registreren
Wachtwoord vergeten?quiltboot Damessandalen dameszoutwater10 voor Sperry wijnroodrood Jc3TlF1K
Wachtwoord vergeten

  • quiltboot Damessandalen dameszoutwater10 voor Sperry wijnroodrood Jc3TlF1K 23 Oct 2018 om 11:27
    Volgens mij is de afstand tussen de top en subtop altijd al groot geweest, met enkele uitzonderingen daargelaten. Vorig seizoen AZ bijvoorbeeld en eerder waren wij het eens, of Willem II. Momenteel is er geen club die in het gat weet te springen. Als fan zijnde maak ik me niet zo druk over het oplopende verschil, we moeten het doen met mooie wedstrijden tegen concurrenten en hopen op een mooi bekeravontuur. Daar haal ik als fan ook genoeg voldoening uit.
  • Meest gelezen quiltboot Damessandalen dameszoutwater10 voor Sperry wijnroodrood Jc3TlF1K
  • Volgende wedstrijd
quiltboot Damessandalen dameszoutwater10 voor Sperry wijnroodrood Jc3TlF1K quiltboot Damessandalen dameszoutwater10 voor Sperry wijnroodrood Jc3TlF1K quiltboot Damessandalen dameszoutwater10 voor Sperry wijnroodrood Jc3TlF1K quiltboot Damessandalen dameszoutwater10 voor Sperry wijnroodrood Jc3TlF1K quiltboot Damessandalen dameszoutwater10 voor Sperry wijnroodrood Jc3TlF1K quiltboot Damessandalen dameszoutwater10 voor Sperry wijnroodrood Jc3TlF1K
zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Printing shirt Cotswold T Hire Bournemouth Winkel WdoxBrCeVoorspel wedstrijd ›